Amsterdam Standard akrilne boje


Amsterdam Standardna serija su boje izvanrednog kvaliteta i velikog izbora nijansi.

Karakteristike Amsterdam standard serije:
Visok nivo otpornosti na svetlost. I nakon mnogo desetina godina boje ostaju ne promenjene. Daju vrlo postojan film, jer se u proizvodnji kopristi 100% akrilna smola. Alkalno su otporne, tako da se mogu koristiti direktno na beton ili malter. Boje se lako mogu razrediti vodom. Brzo se suše. Otprilike za sat i po.
Pakovanje:
Plastična providna tuba od 20ml u 70 boja. Plastična providna tuba od 120ml u 70 boja. Plastična providna tuba od 250ml u 70 boja. Plastična providna flašica od 500ml u 50 boja i plastična providna flaša od 1000ml u 40 boja.
Specijalne boje: Refleks žuta, oranž, roze i zelena. Kao i metalize boje: svetlo zlato, tamno zlato, bakar, bronza i kalaj.
Kompleti:
Intro set I 6 tuba od 20ml. Intro set II 12 tuba od 20ml. Intro set III 24 tube od 20ml. Amsterdam standard serija 72 tube od 20ml. Osnovni set od 5 tuba od 120ml, kao i mixsing set od 5 tuba od 120ml.

 

Amsterdam Standard akrilna flasa Amsterdam Standard akrilna srebrnaAmsterdam Standard akrilna flasica Amsterdam Standard akrilna zlatnaAmsterdam Standard akrilna tubaAmsterdam Standard akrilna bronza

Amsterdam Standard akrilna komplet 6 Amsterdam Standard akrilna komplet 24   Amsterdam Standard akrilna komplet v